Дискотека
|
|
Palach | Дата: П'ятница, 30.11.2007, 02:05 | Повідомлення # 1 | Группа: Адміністратор | В цій темі прошу писати ваші відгуки,обговорювати події що там трапляються и т.д. Я гадаю,що сама дискотека "достойна",але 6 грн за вхід це занадто і тим паче до 00:30.За такі гроші можна було і до 02:00 зробити.Ну а пока буду сидіти в "Сегеля"до безкоштовної,а потім пару хвилин там постою. | | |
|
Натка | Дата: П'ятница, 30.11.2007, 22:59 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Моей дочке 16.5 лет.Когда она гостит у бабушки в Криничках,то обязательно с сестрой Настей ходят на дискотеку.Вчера она поехала в Кринички -факт,что сегодня они на танцах!Завтра приедит - распрошу у нее о дискотеке ,как она оценит,ее мнение и т.д. и затем напишу о ее взгладе со стороны нового человека.
Натка | | |
|
Palach | Дата: П'ятница, 07.12.2007, 04:01 | Повідомлення # 3 | Группа: Адміністратор | О,а хто це в вас данька?І з нем народження!!!!! | | |
|
Натка | Дата: П'ятница, 14.12.2007, 17:07 | Повідомлення # 4 | Группа: Користувач | Огромное спасибо за внимание и день рождение!! А дочку мою зовут Алиной,она одесситка и она любит танцевать.Дома она неходит на дискотеки:во-первых у нас цены на дискотеке ,ну наверное раз в 10 больше , а во-вторых (хоть девочка и хорошенькая),но невстречается нискем еще пока. Всему свое время!!
Натка | | |
|
Palach | Дата: Субота, 15.12.2007, 01:43 | Повідомлення # 5 | Группа: Адміністратор | Ну як я міг обійти увагую саму активну учасницю нашого форуму! . Так,з цінами звичайно різниця велика,я сам навчаюсь в м.Дніпропетроіську і там рідко дозволяю собі ходити на дискотеки. | | |
|
Натка | Дата: П'ятница, 21.12.2007, 16:20 | Повідомлення # 6 | Группа: Користувач | Наверное и большенство всех участников сайта -студенты вузов,поэтому практически никто и невстречается в интернете.Выходные пролетают быстро,пока отоспишся,пообщаешся,на танцы или с друзьями .........вот и выходной закончился!!Знакомо до ужаса.........А где учишся?И кем будеш после окончания учебы?Ох,этож уже скоро сесии........Удачи тебе!!!!
Натка | | |
|
Romul | Дата: Четверг, 07.02.2008, 02:59 | Повідомлення # 7 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Після місяця без дискотеки Богатиря, ми отримали нову дискотеку, на жаль не знаю хто її круте, мені відомо тільки його нікнейм(Wolf). Я вже встиг її відвідати, вдалось провсковзнути на халяву то мої враження не дуже добрі. Музичний репертуар що я встиг прослухати мені сподобався, але оформлення дискотеки залишає бажати кращого, ціна я гадаю відповідна - 3грн.
Чем шире наши морды, тем теснее наши ряды!!! | | |
|
Viking | Дата: Неділя, 10.02.2008, 16:00 | Повідомлення # 8 | Группа: Свій | так 3грн. звісно не великі гроші, а на мою думку ціна не повина відігравати велику роль на якості. а саме такий випадок ми можемо спостерігати. якщо вже DJ взявся за дискотеку, то потрібно організувати щось путнє, а не так. щоб лише для виду.
В єдинстві сила!!! | | |
|
Sanja-Z | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 01:07 | Повідомлення # 9 | Группа: Модератори | Я вважаю що якість нашої дискотеки відповідає її ціні. У всякому разі я тепер можу собі дозволити і потанцювати і на зекономлені гроші ковтнути пива :), і непотрібно тепер чекати 23.00. Піти на дискотеку за 3 грн. це кращий варіант ніж безкоштовно піти в заригане Джерельце, де смердить ЛАЙНОМ Я вважаю що наща дискотека в порівнянні з іншими сільскими дискотеками, є найкращою.
Слава Україні!!! | | |
|
Artes | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:18 | Повідомлення # 10 | Группа: Свій | Я вважаю що наша дискотека стала відстойною як по інтер’єрним параметрам так і по музичним. Краще напитися з друзями і піти в "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"
Во славу Плети | | |
|
Romul | Дата: Середа, 13.02.2008, 17:22 | Повідомлення # 11 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Artes, мені такий розклад проведення вечору не подобається а ле куди я можу дітися
Чем шире наши морды, тем теснее наши ряды!!! | | |
|
Viking | Дата: Субота, 16.02.2008, 11:40 | Повідомлення # 12 | Группа: Свій | Romul, якщо брати до уваги інші сільські дискотеки, то можу посперечатися. знаю ряд сел нашого району, де дискотека краще. але краще погана дискотека чим джерельце.
В єдинстві сила!!! | | |
|
mad | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 19:32 | Повідомлення # 13 | Группа: Користувач | Джерельце - САРАЙ
Меня всегда преследуют умные мысли, но я все равно быстрее!!! =) | | |
|
ronya | Дата: Субота, 22.03.2008, 17:49 | Повідомлення # 14 | Модератор Группа: Користувач | привет всем я ща работаю помошніком DJ в клубе здесь можите говорить какие песни вы хотели слышать на диско
моя ася "387646794" Обращайтесь если что!Мой сайт про ПАРКУР<BR> | | |
|
|