Дискотека
|
|
ronya | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 02:33 | Повідомлення # 16 | Модератор Группа: Користувач | нащет нірвана не знаю, а казантим ставлю тильки міхси заценіть мій сайт http://parkour-in-krin.at.ua/
моя ася "387646794" Обращайтесь если что!Мой сайт про ПАРКУР<BR> | | |
|
Romul | Дата: Субота, 05.04.2008, 16:12 | Повідомлення # 17 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Sanja-Z, та є чат галіменький на головній сторінці, поки що не має можливості зробити щось могутніше. Для цього необхідно людина яка б розумілася на php,mysql,java, чи хоча б html, щоб зробити достойний чат.
Чем шире наши морды, тем теснее наши ряды!!! | | |
|
Sanja-Z | Дата: П'ятница, 02.05.2008, 22:31 | Повідомлення # 18 | Группа: Модератори | Всі Кринички з нетерпінням чекають відкрітя бару №2. Цікаво що нового в цьому році запропонуе нам Лєтник крім космічних цін? До речі в минулому році відпочивав у кафе наберезі чорнго моря, і як не дивно ціни на пиво були такі ж як в Лєтніку 4 гр. При чому пив пиво Балтіка, і сервіс там просто супер у порівнянні з нашім. Виявляється в Криму дешевше відпочивати ніж в Криничках! Добавлено (02.05.2008, 22:31) --------------------------------------------- ronya, коли на нашій дискотеці буде вдосконалено освітлення і звук??? ти ж здається помічник DJя
Слава Україні!!! | | |
|
Romul | Дата: Неділя, 04.05.2008, 04:44 | Повідомлення # 19 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Мені вже здається що наша дискотека й так набирає обертів. Вчора (2 травня) нас порадували дармовой дискотекой. Чи то я вже пізно прийшов?
|
SUDORGA | Дата: Неділя, 04.05.2008, 19:37 | Повідомлення # 20 | Группа: Користувач | Народ,если решили поговорить о музыке,то давайте!Короче,проще будет если ставить музыку:House,Trance,Progressive Trance!.Пускай привыкают к нормальной,настоящей музыке!!!Почему-то вся Европа танцует не натанцуется,а мы...Нужна танцевальная музыка;люди пришли потанцевать,отдохнуть от проблем,от учебы.И поменьше рока,под него танцевать почти невозможно(если ты конечно не фан до костей мозга)!Его нужно слушать.Я говорю-побольше Клубняка.Ну и конечно же без медляков никуда нельзя.Просто обновите репертуар,и увидите все сами
Чем труднее бой-тем слаще победа! | | |
|
Sanja-Z | Дата: Неділя, 04.05.2008, 22:51 | Повідомлення # 21 | Группа: Модератори | SUDORGA, гарна ідея. Якщо в тебе є така музика, то підкинь DJю, думаю він і сам буде не проти покрутити щось нове.
Слава Україні!!! | | |
|
ronya | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 18:31 | Повідомлення # 22 | Модератор Группа: Користувач | Кыдайте сюда на форум заказы старатымусь выконуваты их абож кыдайте сылкы на песни або загружайте сюды свои любыми писни *Ссилка була схована адміністрацією сайта*:D Непротив буду от нового"клубнячка"
|
Romul | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 00:41 | Повідомлення # 23 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | SUDORGA, та чого одну пісню з рока можна поставити за вечір, я наприклад дуже люблю послемити . А так я повністю згоден ГЕТЬ ПОПСУ клубняк та техно, навіть драм можна було б час від часу ставити тільки під нього ніхто не вміє танцювати(хоча можна послемити ).
|
ronya | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 12:05 | Повідомлення # 24 | Модератор Группа: Користувач | чого я знаю пару пацанів що під драм гоцають даже довольно неплохо! Вопрос- есть у когото саунзтреки з Нид фор спида (ПРОстрит)
|
|
ronya | Дата: П'ятница, 09.05.2008, 13:50 | Повідомлення # 26 | Модератор Группа: Користувач | Quote (Sanja-Z) ronya, десь була одна пісня дай сылку абож...
|
Romul | Дата: Субота, 10.05.2008, 21:17 | Повідомлення # 27 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Вчора був на дискотеці та був приємно вражений, музло офігенне, наче й оформлення було вже краще, на жаль потрапив тільки на кінець. А сьогодні вже планую раніше підти та відірватись на повну.
|
Romul | Дата: Неділя, 11.05.2008, 04:10 | Повідомлення # 28 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Дискотека -СУПЕРРРР!!!! Скоро викладу фото з дискотеки. ronya, я ввечері після дискотеки говорив з діджеєм то що серйозно хоче прикрити цей заклад?
|
GRAF | Дата: Неділя, 11.05.2008, 16:18 | Повідомлення # 29 | Группа: Користувач | Всім привіт!!!!! Sanja-Z персональний привіт!!! А я вважаю, що якщо на дискотеці буде грати один "КЛУБНЯК" то будете ви хлопці танцювати самі з собою, тому, що далеко не кожній дівчині він подобається і щось з "ПОПСИ" треба всетаки залишити!
Лучшая месть - забвение, Оно похоронит врага в прахе его ничтожества! | | |
|
ronya | Дата: Неділя, 11.05.2008, 23:00 | Повідомлення # 30 | Модератор Группа: Користувач | Нащет ЗАКРИТТЯ! Да Серий казав шо вже пора закриватися но я попросив щоб ще недільки 3 покрутить! Він сказав подивимся як АДМІНІСТРАЦІЯ вирішить!
|