Інші засоби розваг
|
|
Viking | Дата: Субота, 16.02.2008, 11:53 | Повідомлення # 1 | Группа: Свій | Тут ви можете ділитися своїми секретами корисного проводження часу. Викладайте тут всю інформацію про те, як можна релаксувати, чим ще можна занятися в нашому селищі.
В єдинстві сила!!! | | |
|
Sanja-Z | Дата: Середа, 02.04.2008, 01:35 | Повідомлення # 2 | Группа: Модератори | В Криничках у вільний час можна займатися лише однією справою, яка не впливає на здоров'я: це пограти у Counter-Strike:), чи піти на город посапати цибулю. А якщо на здоров'я байдуже, то піти до центру ковтнути пива:) А якщо чесно найкраще активно відпочити на природі з найкращими друзями, та коханою людиною!
Слава Україні!!! | | |
|
SUDORGA | Дата: Неділя, 04.05.2008, 20:38 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | Вообще-то пиво зло!!!Поймите это наконец-то!!!Толку от него не будет,оно не помогает раслабится,это просто так кажется. Лучше всего в Криничках это посидеть с друзьями или с девушкой в центре,в парке(если бы всякие-там долб""""бы не ламали,не гадили на лавочки),на водопаде,на пляже(пляжем я называю то место,которое посыпано песком(на центральном ставке).Смотря кому где нравится.Мне лично нравится только в одном месте-не скажу где оно,а то и так места мало осталось,плюс тишина и покой хорошее удовольствиеДобавлено (04.05.2008, 20:38) --------------------------------------------- А вообще-то ребята,дуйте все на дискотеку!Она кажется такой хре"""""ой из-за того что мало кто ходит.Вот если бы народу побольше,то было бы намного веселей.А вот скоро открывается старый сарай,гнойник-летник.Быстрей бы его подорвали к чертям собачим!!!!Хватит уже!!!!Мне как-то все равно,я туда редко ходил,но вот моя девушка будет гулять там,итог-я вместе с ней.Это полный П!!!!!Там нормально не погуляешь.Даже если для тебя заказан столик и ты со всей своей компанией празднуете чье-то день рождения,всё равно какие-то козлы испортят настроение тебе,друзьям и того хуже девушке.Короче,рулим все на дискотеку!!!Или на природу
Чем труднее бой-тем слаще победа! | | |
|
|
Romul | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 00:48 | Повідомлення # 5 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | SUDORGA, давайте організуємо знак протесту якось, зберемо однодумців під гаслом "На Х*Р летник!!!!!!"(в мене наприклад багато знайомих цю ідею підтримає), і будемо ходити на дискотеку. "А мы по локоть да закатаем рукава, А мы летник расх... на дрова..........."
Чем шире наши морды, тем теснее наши ряды!!! | | |
|
|
Sanja-Z | Дата: Середа, 07.05.2008, 16:48 | Повідомлення # 7 | Группа: Модератори | Чуваки, я з вами На Х*Й "летник"!!! Всю свою братву потягну на диско
Слава Україні!!! | | |
|
Romul | Дата: Четверг, 08.05.2008, 22:24 | Повідомлення # 8 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Підбурюєм народ в Пятницю і валим всі на дискотеку. Потрібно зібрати якомога більше народу на дискотеку. В мене промайнула божевільна ідея накупляти в секонді футболок і розмалювати їх з назвою сайта або нашим теперішнім гаслом
|
|
Viking | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 23:18 | Повідомлення # 10 | Группа: Свій | Quote (Romul) "А мы по локоть да закатаем рукава, А мы летник расх... на дрова..........." Якщо росх.... летнік на дрова, а діско зачинять, то де тоді відпочивати окрім "Джерела"?
В єдинстві сила!!! | | |
|
Romul | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 15:01 | Повідомлення # 11 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Viking, ці строки я вимов до того як взнав за закриття дискотеки
|
Sanja-Z | Дата: Субота, 24.05.2008, 03:24 | Повідомлення # 12 | Группа: Модератори | Чуваки, всі розважальні заклади вже закрили, лишилася дискотека, яку закриють на днях! Що робити, іти в Лабаз??? На..й Лабаз!!!!!!!!!!!!!! Я ситий по завязку цими конюшнями!!!!!!!! Мабуть прийдеться знову їздити в сусіднє село на тусовки. Добавлено (18.05.2008, 21:44) --------------------------------------------- Хлопці, оце мабуть нікуди не буду хотити гулять, буду сидіти на krinichvillage.pp.net.ua створвати активність Добавлено (24.05.2008, 03:24) --------------------------------------------- Шановні закохані!!!!!!!!!! Пропонуємомо Вам започаткувати в Криничках міст кохання! Всі бажаючі можуть скріпити своє кохання LOVE ЗАМКОМ, закрыпивши замок з іменами закоханих на новому мосту який знаходиться быля пам'ятника перемоги.
Слава Україні!!! | | |
|
|
Sanja-Z | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 16:12 | Повідомлення # 14 | Группа: Модератори | Люди, чим зайнятися в Криничках, якщо не курю, не п"ю, всі друзі одружені (нідокого піти в гості), кохана дівчина далеко від мене, і дома немає інтернету????????
Слава Україні!!! | | |
|
Viking | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 19:36 | Повідомлення # 15 | Группа: Свій | Sanja-Z, Сапай цибулю, читай книжку, прибирай свою територію. І взагалі займайся суспільнокорисною працею.
В єдинстві сила!!! | | |
|