ГлавнаяФорум

| RSSСереда, 27.08.2025, 17:03
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Я є власником Nissan Qashqai 2013 року з бензиновим двигуном
andrusha3567Дата: Вівторок, 27.05.2025, 15:53 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Я є власником Nissan Qashqai 2013 року з бензиновим двигуном 1.6, і наразі готую авто до планової заміни технічних рідин та огляду підвіски перед сезоном відпусток. Під час останньої поїздки помітив, що кермо стало менш чутливим, а під час проїзду нерівностей чути глухі звуки з передньої частини. На сервісі мені порадили замінити передні амортизатори, опорні підшипники, а також перевірити стан сайлентблоків і рульових тяг. Крім того, я планую повну заміну моторного масла, гальмівної рідини, охолоджувальної рідини та фільтрів. Шукаю інтернет-магазин, де можу замовити всі ці запчастини без ризику помилитися з сумісністю, бажано з функцією підбору за VIN-кодом. Також дуже важливо, щоб були гарантії на продукцію, швидка доставка по Україні, можливість повернення у разі, якщо щось не підійде, і кваліфікована консультація перед оформленням замовлення. Чи надає CarHub такі послуги і наскільки легко у вас замовити все необхідне одразу?
andrewferk581Дата: Вівторок, 27.05.2025, 17:18 | Повідомлення # 2
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
У меня такая же модель — Nissan Qashqai 2012 года, тоже с 1.6 бензином, и как раз весной делал полное ТО перед поездкой. Знакомая ситуация: на кочках слышны глухие удары, руль стал "ватный", диагностика показала необходимость замены амортизаторов, стоек и пары сайлентблоков. Чтобы не бегать по разным магазинам и не рисковать с несовместимостью, заказывал всё через https://carhub.com.ua/. Очень удобно — есть функция подбора по VIN-коду, так что ты точно не промахнёшься с деталями. Я там брал амортизаторы KYB, фильтры MANN, масло и охлаждающую жидкость — всё пришло в одном заказе, аккуратно упаковано. Порадовало, что есть гарантия и возможность вернуть товар, если вдруг что-то не подойдёт (хотя у меня всё совпало). Плюс можно проконсультироваться с менеджером перед заказом — мне помогли определиться с брендами и подтвердили совместимость. Так что, если хочешь собрать всё нужное в одном месте и не тратить время — смело рекомендую CarHub.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz