kykanasliva | Дата: Понеділок, 28.10.2024, 01:40 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Ти не уявляєш, як я замучився шукати вакансії в ІТ! Я не знаю, де краще звернутися. Чи можеш підказати, які ресурси чи платформи найкращі для пошуку вакансій з хорошими умовами? Мене цікавить, щоб не просто була висока зарплата, а й нормальні умови роботи, адже я чув, що деякі компанії можуть обманювати. Я хочу знайти таку компанію, де цінують своїх працівників, де є можливості для кар'єрного зростання і розвитку. | | |
|
lermontovlermik | Дата: Середа, 30.10.2024, 14:45 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Що стосується вакансій, то продукт-менеджер https://galaktica.io/blog/prodakt-menedzher-khto-tse/ пропонує компанія Галактика. У них ви зможете знайти цікаві умови роботи, які передбачають не лише достойну оплату, а й можливості для професійного зростання. Продукт-менеджери в цій компанії займаються визначенням стратегій розвитку продуктів, а також активно співпрацюють з командами розробників і маркетологів. Це дуже динамічна і креативна роль, яка потребує не лише технічних знань, але й вміння аналізувати ринок та потреби користувачів. Галактика активно підтримує розвиток своїх співробітників. Вони пропонують різноманітні тренінги та курси, що дозволяють розширювати професійні навички. Якщо ти зацікавлена в цій кар'єрі, раджу відвідати їх сайт та ознайомитися з доступними вакансіями. Таким чином, ти зможеш знайти не лише роботу, а й команду, в якій будеш відчувати себе комфортно і зможеш реалізувати свій потенціал. | | |
|