ГлавнаяФорум

| RSSП'ятница, 22.11.2024, 06:45
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шапочки для новонароджених
payulassДата: Середа, 12.06.2024, 01:11 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Привіт, дівчата! Я нещодавно стала мамою і тепер шукаю якісні шапочки для свого новонародженого малюка. Як ви знаєте, шкіра новонароджених дуже чутлива, тому мені дуже важливо знайти шапочки, виготовлені з натуральних матеріалів, які не викликають алергії та забезпечують комфорт.
Може, хтось із вас вже купував такі шапочки і може поділитися досвідом? Які бренди або інтернет-магазини ви можете порекомендувати? Хочу знайти щось стильне, але водночас практичне і зручне. Крім того, важливо, щоб шапочки були відповідного розміру і добре трималися на голові малюка, особливо зараз, коли погода стає прохолоднішою.
Також мене цікавить, чи є якісь особливі рекомендації щодо вибору шапочок для новонароджених? Можливо, варто звертати увагу на певні деталі чи матеріали? Дуже вдячна за будь-які поради та рекомендації!
rittiukiaДата: Середа, 12.06.2024, 14:45 | Повідомлення # 2
Я теж не так давно, шукала де купити шапочки для немовлят https://www.myle-malia.com.ua/product....apochky Натрапила на чудовий вибір у магазині "Миле Маля". Там є великий асортимент шапочок з натуральних матеріалів, які не викликають алергії і добре підходять для чутливої дитячої шкіри. Знайшла там не лише стильні, але й практичні моделі, які добре тримаються на голові малюка. Що ще більш важливо - вони мають зручність у використанні та здоров'я дитини. Так що раджу зайти до них на сайт і подивитися асортимент.
danilenkoiw780Дата: Четверг, 27.06.2024, 10:20 | Повідомлення # 3
а я просто на базарі купила)
iwankowalolitaДата: Понеділок, 22.07.2024, 21:41 | Повідомлення # 4
замовила на олх і задоволена)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz