ГлавнаяФорум

| RSSЧетверг, 28.08.2025, 19:28
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вартість ремонту
sergijf21Дата: Вівторок, 24.10.2023, 10:25 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Чи можете поділитися корисними джерелами, де можна знайти статтю про як розрахувати вартість ремонту квартири? Мені ця інформація дуже потрібна.
vitalijvarcukДата: Вівторок, 24.10.2023, 12:17 | Повідомлення # 2
Я поділюся корисним джерелом для розрахунку вартості ремонту квартири - https://www.0462.ua/list/443794 . Я сам користувався цим сайтом та знайшов там безліч статей, які допомогли мені правильно розрахувати бюджет ремонту.
MedvedДата: Неділя, 29.10.2023, 20:26 | Повідомлення # 3
Як на мене, вам просто потрібно підрахувати, скільки матеріалів потрібно а потім подивитися їх вартість в інтернеті
ChekДата: Середа, 08.11.2023, 19:55 | Повідомлення # 4
Розрахуйте, а потім помножте на два( На жаль, реалії сьогодення такі, що все постійно дорожчає.
plotnatusikДата: Четверг, 30.11.2023, 10:48 | Повідомлення # 5
Теж замислююсь над новим ремонтом на кухні
vanderstunderДата: П'ятница, 10.05.2024, 13:05 | Повідомлення # 6
Я шукаю меблі для ванної кімнати в інтернеті. Дуже хочу, щоб вони були стильні, але й функціональні. Можливо, ви знаєте, які магазини мають хороший вибір та низькі ціни?

иии
borislevitskiy52Дата: П'ятница, 10.05.2024, 13:08 | Повідомлення # 7
Щоби вам не морочити голову, рекомендую звернутися до магазину Аквародос. Там дійсно великий вибір меблів різного типу, є і для ванних кімнат. Я в цьому магазині дивився собі стіл кухонний https://aquarodos.ua/stoli/kuhonnie_stoli/ Багато є стилів - від класичних до сучасних. Нещодавно там була весняна акція, можливо, вона ще триває, так що ви можете заощадити чимало грошей. Загалом, я був задоволений своїм вибором в цьому магазині і раджу його і вам!

гуд!
KristinДата: Понеділок, 29.07.2024, 17:59 | Повідомлення # 8
Плануємо робити ремонт у ванній кімнаті. Шукаємо, де можна купити якісну сантехніку і рушникосушку. Що можете порадити?
annanasebanДата: Понеділок, 29.07.2024, 18:33 | Повідомлення # 9
Придбала з нержавіючої сталі для своєї ванної кімнати рушникосушарку https://mario.ua/ І це було найкраще рішення! Вона не лише має стильний сучасний дизайн, який прекрасно вписується в інтер'єр, але й функціонально чудова. Рушники сохнуть дуже швидко, завдяки чому вони завжди свіжі та приємні на дотик. Якість матеріалу вражає – нержавіюча сталь виглядає бездоганно, не піддається корозії і легко очищується. Навіть після тривалого використання, рушникосушарка виглядає як нова. Встановлення було легким і зрозумілим, що дуже приємно. Це ідеальне поєднання якості, функціональності та естетичного задоволення. Дуже задоволена покупкою і рекомендуватиму цю рушникосушарку всім своїм друзям і родичам. Вона дійсно варта кожної витраченої гривні!
cleaningserpstatДата: Середа, 26.02.2025, 17:41 | Повідомлення # 10
Перед тим як розпочати ремонт квартири, варто задуматися про прибирання після нього! Пил, будівельне сміття та плями від фарби можуть стати справжнім викликом. Щоб уникнути зайвих турбот, краще заздалегідь подбати про клінінг https://www.cleanchistwood.com.ua/ru/ – самостійно або з допомогою професійної служби. Так ви зможете швидше насолодитися чистотою та комфортом у своєму оновленому просторі!

Дуже задоволений роботою клінінгової служби!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz