Вартість ремонту
|
|
sergijf21 | Дата: Вівторок, 24.10.2023, 10:25 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Чи можете поділитися корисними джерелами, де можна знайти статтю про як розрахувати вартість ремонту квартири? Мені ця інформація дуже потрібна. | | |
|
vitalijvarcuk | Дата: Вівторок, 24.10.2023, 12:17 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Я поділюся корисним джерелом для розрахунку вартості ремонту квартири - https://www.0462.ua/list/443794 . Я сам користувався цим сайтом та знайшов там безліч статей, які допомогли мені правильно розрахувати бюджет ремонту. | | |
|
Medved | Дата: Неділя, 29.10.2023, 20:26 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | Як на мене, вам просто потрібно підрахувати, скільки матеріалів потрібно а потім подивитися їх вартість в інтернеті | | |
|
Chek | Дата: Середа, 08.11.2023, 19:55 | Повідомлення # 4 | Группа: Користувач | Розрахуйте, а потім помножте на два( На жаль, реалії сьогодення такі, що все постійно дорожчає. | | |
|
plotnatusik | Дата: Четверг, 30.11.2023, 10:48 | Повідомлення # 5 | Группа: Користувач | Теж замислююсь над новим ремонтом на кухні | | |
|
vanderstunder | Дата: П'ятница, 10.05.2024, 13:05 | Повідомлення # 6 | Группа: Користувач | Я шукаю меблі для ванної кімнати в інтернеті. Дуже хочу, щоб вони були стильні, але й функціональні. Можливо, ви знаєте, які магазини мають хороший вибір та низькі ціни?
иии | | |
|
borislevitskiy52 | Дата: П'ятница, 10.05.2024, 13:08 | Повідомлення # 7 | Группа: Користувач | Щоби вам не морочити голову, рекомендую звернутися до магазину Аквародос. Там дійсно великий вибір меблів різного типу, є і для ванних кімнат. Я в цьому магазині дивився собі стіл кухонний https://aquarodos.ua/stoli/kuhonnie_stoli/ Багато є стилів - від класичних до сучасних. Нещодавно там була весняна акція, можливо, вона ще триває, так що ви можете заощадити чимало грошей. Загалом, я був задоволений своїм вибором в цьому магазині і раджу його і вам!
гуд! | | |
|
Kristin | Дата: Понеділок, 29.07.2024, 17:59 | Повідомлення # 8 | Группа: Користувач | Плануємо робити ремонт у ванній кімнаті. Шукаємо, де можна купити якісну сантехніку і рушникосушку. Що можете порадити? | | |
|
annanaseban | Дата: Понеділок, 29.07.2024, 18:33 | Повідомлення # 9 | Группа: Користувач | Придбала з нержавіючої сталі для своєї ванної кімнати рушникосушарку https://mario.ua/ І це було найкраще рішення! Вона не лише має стильний сучасний дизайн, який прекрасно вписується в інтер'єр, але й функціонально чудова. Рушники сохнуть дуже швидко, завдяки чому вони завжди свіжі та приємні на дотик. Якість матеріалу вражає – нержавіюча сталь виглядає бездоганно, не піддається корозії і легко очищується. Навіть після тривалого використання, рушникосушарка виглядає як нова. Встановлення було легким і зрозумілим, що дуже приємно. Це ідеальне поєднання якості, функціональності та естетичного задоволення. Дуже задоволена покупкою і рекомендуватиму цю рушникосушарку всім своїм друзям і родичам. Вона дійсно варта кожної витраченої гривні! | | |
|