ГлавнаяФорум

| RSSЧетверг, 02.07.2026, 05:52
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Почало сильно випадати волосся, допоможе вітамін де три?
akhamsaДата: Вівторок, 23.06.2026, 11:28 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Після ковідного стресу волосся лізе пучками, просто жах якийсь, залишається на гребінці і у ванній після кожного миття. Подруга каже, що це може бути через дефіцит сонця і треба терміново пити кінські дози холекальциферолу. Хтось реально повертав густоту за допомогою цього нутрієнту чи це черговий маркетинг і треба шукати причину в іншому? Шкіра голови теж стала сухою.

......
RennixДата: Середа, 24.06.2026, 10:12 | Повідомлення # 2
Один дефіцит навряд чи зробить чудо, якщо лисина вже світиться. У мене подібне було через залізодефіцитну анемію, коли феритин впав до критичного рівня. Обов'язково здайте загальний аналіз крові, перевірте ТТГ, бо щитовидка часто дає такий ефект. Мені трихолог виписував цілий комплекс, включаючи цинк та біотин, а не один елемент. Тільки комплексна терапія допомогла зупинити цей волосопад.
beketovalimДата: Четверг, 25.06.2026, 12:23 | Повідомлення # 3
Сам по собі цей елемент не наростить нові пасма, але він сильно впливає на фази росту цибулин. Коли його мало, волосяні фолікули завчасно переходять у стадію спокою і починається масове випадіння. Я здавала аналізи, результат був дуже низький, десь близько п'ятнадцяти одиниць. Лікар призначив лікувальне дозування на три місяці. Волосся дійсно стало менше сипатися, з'явився новий підшерсток, але паралельно я ще змінювала догляд і робила спеціальні маски.
dorenyuristДата: П'ятница, 26.06.2026, 12:32 | Повідомлення # 4
Цитата akhamsa ()
Після ковідного стресу волосся лізе пучками, просто жах якийсь, залишається на гребінці і у ванній після кожного миття. Подруга каже, що це може бути через дефіцит сонця і треба терміново пити кінські дози холекальциферолу. Хтось реально повертав густоту за допомогою цього нутрієнту чи це черговий маркетинг і треба шукати причину в іншому? Шкіра голови теж стала сухою.

Для початку здайте аналіз на 25(OH)D, щоб знати точний рівень, бо пити навмання великі дози небезпечно для нирок. Зі свого досвіду скажу, що нормалізація цього показника реально зупиняє облисіння, якщо проблема була саме в ньому. Мені трихолог радила купувати не біодобавки з незрозумілим складом, а якісні європейські препарати. Хороший варіант лінійка Детрімакс®, там є зручне дозування у краплях або капсулах під будь-який дефіцит.
Я брала капсули, їх легко приймати. Такий якісний вітамін д для жінок https://detrimax.ua/primenenie/dlya-zhinok/ допомагає зміцнити коріння, покращує загальний стан шкіри і стимулює появу нового волосся. Головне не чекати миттєвого результату, бо ефект накопичувальний і перші зміни помітите десь за місяць або два регулярного прийому. Обов'язково контролюйте показники по крові під час курсу.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz