Релігія
|
|
Palach | Дата: Субота, 15.12.2007, 05:57 | Повідомлення # 1 | Группа: Адміністратор | Ви релігіозна людина,ходите до церкви,якщо так,то до якої?І взагалі викладуйте свої роздуми по цій темі. | | |
|
Sanja-Z | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 01:25 | Повідомлення # 2 | Группа: Модератори | На мою думку в Криничках розвелося дуже багато сект. Сектантських церка в селищі більше ніж Православних. Закликаю всіх мешканців Криничанщини не ходити до сектанських церкв, оскільки ці заклади на мою думку створені для того щоб, витягнути у людей з кишені останню копійку. Закликаю всіх відвідати церкву що знаходиться в селі Іллінка.
Слава Україні!!! | | |
|
Romul | Дата: Середа, 13.02.2008, 17:15 | Повідомлення # 3 | -<>-{Лорд}-<>- Группа: Адміністратор | Sanja-Z, я з тобою повністю згоден, сам я людина не віруюча але ж віруючих потрібно поважати також, я вважаю що дійсно віруючим людям необхідно покинути сектантів (хто входе в ці організації).
Чем шире наши морды, тем теснее наши ряды!!! | | |
|
Viking | Дата: Четверг, 14.02.2008, 16:37 | Повідомлення # 4 | Группа: Свій | я по натурі - атеїст, але краще нівщо не вірити, чим вірити в не зрозумілі релігії і секти. краще вірити в щось реальне (в себе приміром). а якщо вірити в деякі релігії, то краще вірити в справжні, перевірені часом і людьми напрямки поклоніння.
В єдинстві сила!!! | | |
|
Sanja-Z | Дата: Середа, 16.04.2008, 17:05 | Повідомлення # 5 | Группа: Модератори | Поздовляю всіх Православних Християн Криничанців з наступаючим святом Входа Господнього в Єрусалим.
Слава Україні!!! | | |
|
Yura_Z | Дата: Вівторок, 23.02.2010, 19:52 | Повідомлення # 6 | Группа: Користувач | Ребята выложите фото церкви. Очень интересно. Сам я в Сибири живу а предки из Криничек, интересно где крестились.
живу в интернет... | | |
|
Palach | Дата: Неділя, 28.02.2010, 11:37 | Повідомлення # 7 | Группа: Адміністратор | Зроблено)) | | |
|
cubagav | Дата: Четверг, 29.03.2012, 18:04 | Повідомлення # 8 | Группа: Користувач | Очень прошу помочь, ищем бывшего однокурсника ШПРАЙДУН Валентина Ивановича 1954 г. выпускника Киевского технологического института Пищевой промышленности, выпуск 1977г. Знаем, что он житель п. Кринички, Днепропетровская обл., Криничанский р-н. Хотим организовать встречу выпускников. Прошу подсказать в какую службу можно обратиться. Мой. тел. моб.093 394 21 00 Наталья Алексеевна. Спасибо. Palach, | | |
|
natayovzhik | Дата: П'ятница, 28.12.2018, 11:55 | Повідомлення # 9 | Группа: Користувач | | | |
|
danilenkoiw780 | Дата: Середа, 24.07.2024, 19:49 | Повідомлення # 10 | Группа: Користувач | Я християнка і відвідую церкву, яка є важливою частиною мого життя. Для мене це місце не лише для молитви та поклоніння, але й для спілкування з іншими віруючими та участі в спільних подіях і служіннях. Я ходжу до церкви, яка належить до православної традиції, де мені близькі її обряди і богослужіння. Церква для мене — це джерело духовної сили, підтримки і надії, а також місце, де я знаходжу розраду і відповіді на свої питання. Вірю, що релігійність допомагає знайти сенс у житті та підтримує моральні цінності, які я намагаюся впроваджувати в повсякденному житті. Церква є для мене не тільки духовним притулком, але й місцем, де я можу долучитися до спільноти, об'єднаної спільними переконаннями і цілями. Цей досвід надає мені відчуття зв'язку з Богом і з іншими людьми, які мають подібні цінності. | | |
|
iwankowalolita | Дата: Середа, 24.07.2024, 22:10 | Повідомлення # 11 | Группа: Користувач | Как католичка, я следую учениям Римско-Католической Церкви, которая основывается на Библии и традициях. Важными аспектами католической веры являются поклонение Троице (Богу Отцу, Сыну и Святому Духу), вера в святость Марии и святых, а также признание Святого Папы как духовного лидера Церкви. В католической практике значительное место занимают обряды, такие как крещение, исповедь, Евхаристия и миропомазание. Мы также почитаем святых и активно участвуем в церковной жизни через молитву, участие в мессе и добрые дела. | | |
|