Хочу трекове освітлення
|
|
Chek | Дата: Середа, 12.03.2025, 15:03 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Я хочу зробити трекове освітлення над робочою кухонною зоною у кухні-студії. Підкажіть, де можна замовити сучасні, модні трекові світильники із швидкою доставкою? | | |
|
Лина | Дата: Середа, 12.03.2025, 15:14 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | У нас в місті є салон із освітлювальним обладнанням. Там ми купували і точкові світильники, і люстри. Були там також і трекові світильники, але їх не купували. Так скажу вам те, що все воно коштує не малі гроші. | | |
|
Medved | Дата: Середа, 12.03.2025, 15:20 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | Мені дуже подобається освітлення із трекових систем, тому я собі встановив таке не лише на кухні, а й у спальні. Таким чином можна виділити світлом певні зони, і це дуже практично та комфортно. Купував трекові світильники тут https://nowodvorski.ua/trekova-sistema/ . У них швидка доставка та надійне пакування. Цілісність товару перевіряв на пошті, було все дуже надійно спаковано. | | |
|