|
Какие налоги платит владелец бизнеса на Кипре?
|
|
| dogma911015 | Дата: Понеділок, 02.06.2025, 15:54 | Повідомлення # 1 | | Группа: Користувач | Хочу разобраться в налоговой системе для бизнесменов на Кипре. Слышал, что она одна из самых лояльных в ЕС. Так ли это на практике и есть ли скрытые сборы? | | |
|
| imbaimba2314 | Дата: Середа, 04.06.2025, 13:55 | Повідомлення # 2 | | Группа: Користувач | Да, налоговая система Кипра действительно считается одной из самых лояльных в ЕС для бизнесменов — низкие ставки налога на прибыль (обычно 12,5%), отсутствие НДС на некоторые услуги и выгодные правила для международных компаний. При этом скрытых сборов почти нет, если вести бизнес прозрачно и соблюдать все нормы. Если хотите разобраться подробнее и узнать, как купить готовый бизнес на Кипре https://investment-cyprus.com/ru....biznesa Рекомендую обратиться в компанию Feod Group — там подробно расскажут и помогут с оформлением. | | |
|
| dunducatti | Дата: Середа, 14.01.2026, 19:26 | Повідомлення # 3 | | Группа: Користувач | Цікава тема, бо коли дивишся на Кіпр чи інші лояльні юрисдикції, швидко розумієш: податки це не все. На практиці ще важливо, як ти ведеш розрахунки, фіксуєш оплату і контролюєш операції, особливо якщо частина продажів онлайн або з-за кордону. Саме на цьому етапі у мене колись виникло найбільше запитань. Я вирішив почати з наведення порядку в розрахункових операціях і спробував програмний реєстратор розрахункових операцій Cashalot. Шукав рішення без зайвої паперової тяганини, щоб усе працювало дистанційно і зрозуміло. У процесі натрапив на сайт https://stcentr.com.ua/cashalot, де знайшов нормальні пояснення і підтримку, а не суху інструкцію. З власного досвіду можу сказати, що Cashalot мені підійшов і дав дуже хороший результат. Операції фіксуються коректно, все під контролем, і з’являється відчуття порядку в фінансах. Коли думаєш про бізнес у лояльній податковій системі, такі інструменти реально допомагають уникнути «підводних каменів» і зайвих нервів. | | |
|