ГлавнаяФорум

| RSSП'ятница, 07.11.2025, 12:20
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чим відрізняються под-системи від класичних модів що краще?
a_sovДата: Неділя, 21.09.2025, 09:51 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Друзі, підкажіть. Хочу взяти вейп для використання на роботі — щоб не було сильного запаху і щоб виглядав компактно. Де краще купувати і що вибрати? Мене цікавить, чи є різниця між маленькими pod-системами і більшими девайсами, бо я не хочу тягати «цеглу». Також хочу знати, чи реально в офісі не буде відчуватись запах, чи це міф. І чи впливає вибір рідини на інтенсивність аромату.
kirilzhilenko80Дата: Неділя, 21.09.2025, 09:51 | Повідомлення # 2
У мене був маленький pod-системний вейп. Дуже зручно носити в кишені, запаху справді менше, ніж від сигарет. Але картриджі закінчуються швидко, і їх треба міняти. Плюс у них батарея не завжди витримує цілий день, особливо якщо активно користуєшся. Для мене це був компроміс: компактність, але трохи частіше заряджав. Все одно, для роботи це вдалий варіант.
HzBoyДата: Неділя, 21.09.2025, 09:54 | Повідомлення # 3
Я тільки читав відгуки. Пишуть, що треба дивитися на об’єм батареї, бо якщо слабка, то доведеться постійно заряджати. І ще краще, щоб була гарантія. Часто новачки беруть дешеві пристрої і через місяць шкодують, бо все ламається. Також згадують, що важливо купувати нормальні рідини, бо дешева хімія може швидко набриднути. Тому краще трохи вкластися одразу, ніж потім витрачати більше.
menigorekДата: Неділя, 21.09.2025, 09:54 | Повідомлення # 4
Цитата HzBoy ()
Я тільки читав відгуки. Пишуть, що треба дивитися на об’єм батареї, бо якщо слабка, то доведеться постійно заряджати. І ще краще, щоб була гарантія. Часто новачки беруть дешеві пристрої і через місяць шкодують, бо все ламається. Також згадують, що важливо купувати нормальні рідини, бо дешева хімія може швидко набриднути. Тому краще трохи вкластися одразу, ніж потім витрачати більше.

Я користуюсь продукцією, яку купити вейп https://bambuk.org/ в магазині Bambuk. Там реально є все: від маленьких pod-систем до серйозних пристроїв. Команда завжди пояснить, що підійде саме під твої потреби.
Вони постійно завозять новинки, і ціни адекватні. У мене був досвід, коли я вагався між кількома моделями — консультант пояснив плюси та мінуси кожної. У результаті взяв оптимальний варіант і задоволений вже пів року. Якщо шукаєш комфорт і надійність, точно закриє всі потреби.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz