ГлавнаяФорум

| RSSСубота, 28.06.2025, 05:48
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Замовити продукти
HzBoyДата: Субота, 21.06.2025, 13:29 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Я люблю готувати, але з роботою часто не вистачає часу навіть на базові закупи. Вирішила шукати сервіс доставки продуктів, де є і овочі, і м’ясо, і щось смачненьке до чаю. Важливо, щоб усе приходило свіжим, без сюрпризів. Можливо, ви вже користуєтесь якоюсь службою? Де замовляєте продукти з доставкою?
misterbicipsДата: Понеділок, 23.06.2025, 12:48 | Повідомлення # 2
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Чесно кажучи, іноді так хочеться вимкнути телефон, загорнутися в плед і зробити собі невеличке свято — без приводу, просто тому що можна. Мені подобається відчуття, коли не треба нікуди поспішати, а на столі вже стоїть пляшка улюбленого вина і щось смачненьке до нього. Саме для таких моментів я давно обрала winetime магазин  https://winetime.zakaz.ua/uk/  бо він про легкість, про турботу і про задоволення. Там завжди свіжі продукти, широкий вибір алкоголю, і головне — доставка до дверей у той час, який підходить саме мені. А ще приємно, що можна замовити хоч одну пляшку — ніхто не змушує набирати на певну суму. Усе швидко, зручно і без зайвих клопотів. Це мій спосіб розслабитися без стресу, коли хочеться просто побути з собою.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz