xkristinaxbond | Дата: Субота, 03.05.2025, 00:29 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Привіт! Хочу розібратися зі старими речами вдома та спробувати щось продати онлайн — одяг, аксесуари, декілька дрібниць для дому. Хто вже мав досвід з українськими дошками оголошень? Цікавить саме безкоштовне розміщення, щоб не витрачати зайвого. Порадьте перевірений варіант. | | |
|
ingafrollova | Дата: Субота, 03.05.2025, 01:57 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Можу порадити Bago.ua — це справді зручна безкоштовна дошка оголошень https://bago.ua/ua/ Кілька тижнів тому розміщувала там оголошення про продаж речей — усе дуже просто, зрозумілий інтерфейс і жодної плати. Реєстрація швидка, можна додати фото та детальний опис, і вже за день мені написали перші зацікавлені. Особливо зручно, що на Bago.ua з’явилися нові рубрики — наприклад, "Робота", де легко подати вакансію чи резюме, і "Авто", якщо потрібно виставити авто на продаж. Однозначно рекомендую, якщо шукаєте надійний сервіс для оголошень. | | |
|