ГлавнаяФорум

| RSSЧетверг, 28.08.2025, 10:55
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де замовити світильник?
MedvedДата: Вівторок, 18.03.2025, 16:44 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Де можна замовити красивий світильник у класичному стилі? Зараз переглядаю каталоги магазинів і там практично все сучасне, а мені потрібна класика. Вже більше трьох магазинів переглянув і мої пошуки марні.
ЛинаДата: Вівторок, 18.03.2025, 19:48 | Повідомлення # 2
Чому ж, і в класичному стилі є багато світильників, головне правильно знайти магазин. Ну, але все ж таки, в сучасному стилі все ж таки товарів більше. Але я впевнена, що такі світильники, як ви шукаєте, є тут https://bulb.ua/uk/ . Магазин перевірений, можете замовляти і не хвилюватися, що буде щось не так. Товар присилають якісно упакований, все відповідає опису на сайті. Є гарантія, а це ще один плюс.
MedvedДата: Вівторок, 18.03.2025, 19:53 | Повідомлення # 3
Надіюся, що все в тому магазині саме так, як ви написали. Бо дійсно не можу нічого нормального знайти. І світильник потрібний, і часу блукати в просторах інтернету теж немає.
smyrtie377Дата: Середа, 26.03.2025, 12:21 | Повідомлення # 4
класссссссснооооооо
alexarosh5Дата: Середа, 02.04.2025, 16:02 | Повідомлення # 5
Не знаю, конечно, что там по ссылке, но в принципе интересно, возможно, мне это может пригодиться, что б долго не искать в Гугле
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz