Де купити кондиціонер у Дніпрі?
|
|
ingafrollova | Дата: Субота, 15.03.2025, 23:58 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Підбираю кондиціонер для квартири у Дніпрі, але вибір величезний, і не знаю, на що звернути увагу. Хочеться щось енергоефективне, з хорошою фільтрацією повітря. Може, хтось підкаже перевірені місця, де можна купити і одразу замовити монтаж? | | |
|
xkristinaxbond | Дата: Неділя, 16.03.2025, 01:00 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Я теж нещодавно шукала кондиціонер, і після довгих порівнянь зупинилася на покупці в Євротехніка https://condition.com.ua/ua/klimatichna-tehnika-ua/konditsionery-ua Вони не тільки допомогли вибрати оптимальну модель (брали інверторний, щоб економити електроенергію), а й одразу організували встановлення. Дуже сподобалося, що є моделі з багаторівневою фільтрацією, які очищують повітря від пилу та алергенів – це був ключовий момент для мене. Якщо шукаєш надійний варіант із сервісним обслуговуванням, можеш звернути увагу на Євротехніка – залишилася задоволена якістю послуг! | | |
|