ГлавнаяФорум

| RSSЧетверг, 28.08.2025, 19:33
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможіть з вибором тканини для весільної сукні!
la2217596Дата: Субота, 22.02.2025, 16:29 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Доброго дня, дівчата! Я готуюсь до весілля і зараз знаходжусь на етапі вибору тканини для своєї сукні. Хочу щось дуже ніжне і романтичне, але щоб при цьому сукня виглядала дорого і вишукано. Чи є серед вас ті, хто вже проходив через це? Які тканини ви вибирали для своїх весільних суконь? Якщо весілля буде влітку, чи варто брати щось легке, наприклад, шифон, чи краще зупинитись на атласі? Дуже цікаво почути ваші думки та поради!
viktorovnauliana711Дата: Неділя, 23.02.2025, 23:39 | Повідомлення # 2
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Дівчатка, якщо ви досі в пошуках ідеальної тканини для весільної сукні, то я знаю, де її знайти!  Кілька місяців тому я почала шити свою сукню і довго обирала між атласом, мереживом і креп-шифоном. В результаті купила всі три варіанти у Wedding Style, бо там дійсно великий асортимент і вигідні ціни. Якщо вам потрібна тканина з ніжним мереживом або легкий фатин, тут ви знайдете все, що потрібно. Раджу саме тут тканини купити в Україні  https://wed-style.com.ua/ua/  магазин продає і гуртом, і вроздріб, а доставка швидка та зручна. У підсумку моя сукня вийшла просто мрія!  Дуже раджу!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz