Підгузки
|
|
mariaflorova28 | Дата: Середа, 19.02.2025, 23:42 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Доброго дня, шановні батьки! Я в пошуках якісних підгузок для своєї дитини, але так, щоб ціна не кусалася. Може, хтось знає перевірені місця, де можна купити гарні підгузки з хорошими відгуками? Цікавить як офлайн-магазини, так і онлайн-платформи. Буду вдячний за рекомендації! | | |
|
la2217596 | Дата: Четверг, 20.02.2025, 18:15 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Привіт, мами! Ділюся своїм досвідом у виборі підгузків. Ми довго шукали ті, що не викликатимуть алергію та будуть безпечними. Натрапили на підгузки Eco by Naty https://paninadivani.com.ua/podguzniki/ і більше не експериментуємо. Вони виготовлені з натуральних компонентів, біорозкладні, не містять штучних ароматизаторів. Дитяча шкіра абсолютно чиста та здорова! Замовляю їх тільки в магазині "Пані на Дивані" – гарний вибір, швидка доставка та приємні ціни. Якщо цінуєте якість і здоров’я вашого малюка, спробуйте обов’язково! | | |
|
pomarina164 | Дата: П'ятница, 21.02.2025, 11:02 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | гарний варіант | | |
|