Жіночий одяг
|
|
Levchenko | Дата: Понеділок, 20.01.2025, 15:55 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Нещодавно вирішила більше рухатися і займатися спортом. Порадьте, де можна купити жіночі легінси для тренувань? Мені важливо, щоб тканина була еластична та дихаюча. | | |
|
pechkin-1978 | Дата: Вівторок, 21.01.2025, 15:18 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Всі ми знаємо, як важливо підтримувати фізичну форму. Я активно займаюся йогою і бігом, тому для мене важливий комфорт під час занять. Мені порадили замовити жіночі легінси на сайті adidas https://www.adidas.ua/zhinki/odyag/legginsy-i-tajtsy і я залишилася задоволена тим, що вибрала саме їх. Легінси ідеально сідають по фігурі, мають гарний матеріал, що дозволяє шкірі "дихати". Я навіть забула про дискомфорт під час тренувань. В результаті я отримала зручність та стиль, а це для мене дуже важливо. | | |
|
fabullouss123 | Дата: Понеділок, 27.01.2025, 15:11 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | а цены как там? | | |
|
ira190184 | Дата: Четверг, 28.08.2025, 11:25 | Повідомлення # 4 | Группа: Користувач | Теж шукаю, де купити якісний жіночий одяг. | | |
|