На чому краще пересуватися по Києву?
|
|
zellelonzellelon | Дата: П'ятница, 28.06.2024, 19:37 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Форумчани, до мене в Київ приїжджає мій друг, і запитує мене, на чому йому краще пересуватися, щоб подивитися місто, його визначні пам'ятки. На таксі або на орендованому авто? А я навіть не знаю, що краще і бюджетніше? | | |
|
dmitriysarov9 | Дата: П'ятница, 28.06.2024, 20:15 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Я б на місці вашого друга вибрав громадський транспорт, або взяв би собі кілька екскурсій, щоб самому містом не мотатися. Тим більше, що із заторами не вийде планувати свій час. | | |
|
pachagaev | Дата: П'ятница, 28.06.2024, 20:16 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | Вище запропонували скористатися громадським транспортом, але я б цього робити не став, тому що про поїздку в наше місто у нього враження зіпсується. На таксі я б теж не сподівався, та й грошей може витратити набагато більше, ніж запланував. Як правильно вище написали, затори можуть зіпсувати настрій. Автор, я б вам усе-таки радив розглянути варіант з орендою авто, можна подивитися ось у цій компанії https://rentdrive.ua/ | | |
|