ГлавнаяФорум

| RSSП'ятница, 22.11.2024, 11:32
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Геометрія
MedvedДата: Неділя, 19.05.2024, 15:06 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Підкажіть ресурси, де можна поглибити свої знання з геометрії. Спочатку потрібно поновити свої знання із всіх правил, переглянути розв'язки, а тоді вже можна самостійно пробувати щось розв'язувати. Хочу цього літа підтягнути сина з цього предмету, але спочатку потрібно покращити знання самому.
ChekДата: Неділя, 19.05.2024, 15:14 | Повідомлення # 2
Це буде хороший приклад для вашого сина, можливо йому навіть самому захочеться краще вчитися. А стосовно ресурсів, то їх є дуже багато. Можете почати із ГДЗ, де є всі відповіді на завдання підручників. Наприклад, тут можете подивитися відповіді до підручника автора Істер 8 клас Геометрія https://4book.org/gdz-res....dz-2021 . Перегляньте його, потім підручники для інших класів, розберіться із завданнями, які вам будуть не зрозумілими. Думаю, таких знань вам буде достатньо, щоб допомогти сину.
MedvedДата: Неділя, 19.05.2024, 15:18 | Повідомлення # 3
Можливо і справді варто так зробити. Буде корисно повторити шкільну програму. Адже саме цього я хочу навчити і сина. Тому якихось додаткових знань мені не потрібно. Дякую за підказку, буду пробувати робити так.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz