ГлавнаяФорум

| RSSЧетверг, 02.07.2026, 13:32
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де замовити чоловічий одяг?
ЛинаДата: Понеділок, 17.11.2025, 20:14 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Хочу на зиму чоловіку замовити якісний теплий спортивний костюм. Він сказав, що не піде його собі купувати, бо у нього все є. Але я більш реально оцінюю його гардероб і розумію, що красивого костюма, щоб просто вийти погуляти чи сходити до друзів у гості, у нього немає.
olpastusokДата: Понеділок, 17.11.2025, 20:19 | Повідомлення # 2
Оце то ви наполеглива) Чоловік же каже, що йому не потрібно. Я, наприклад, практично не ношу одяг, який мені хтось купує. Тому все ж таки рекомендую вам переконати чоловіка у тому, що йому дійсно потрібен костюм, а вже тоді купувати. Замовити  можна в інтернеті. Наприклад, мені дуже подобається чоловічий одяг, який пропонують тут https://exi.ua/cholovichyi-odiah . Тканини у них натуральні, довго тримають форму та колір. Крім того, це український бренд одягу, а я стараюся останнім часом підтримувати наших виробників, а не купувати закордонне.
sergeyykottДата: Понеділок, 17.11.2025, 20:32 | Повідомлення # 3
Підтримую попереднього користувача стосовно того, що не варто купувати самостійно. Бо ситуація може вийти не дуже приємною і для вас, і для вашого чоловіка. Покажіть йому, що вам сподобалося і думаю, що він змінить свою думку.
ofilimonov085Дата: П'ятница, 26.12.2025, 12:24 | Повідомлення # 4
А щоб чоловіку було ще більш комфортно, обирайте на Braggart куртки чоловічі https://braggart.ua/ua/cholovichi-kurtki/ — теплі, стильні та зручні моделі з продуманим утеплювачем, капюшонами і практичними кишенями, які захищають від вітру та холоду і підходять для повсякденного носіння.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz