ГлавнаяФорум

| RSSПонеділок, 10.11.2025, 08:11
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де зараз найдоступніші ціни на оформлення документів моряка
HzBoyДата: Середа, 22.10.2025, 14:34 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Давно не виходив у рейси, зараз готуюсь до нового контракту і бачу, що більшість документів потребує оновлення. Вже почав дізнаватись ціни в Одесі, але розбіг просто шалений — в деяких компаніях різниця вдвічі! Можливо, хтось нещодавно оформлював документи? Цікавлять реальні ціни, особливо за повний пакет: медкомісія, курси, сертифікати, книжка.
misterbicipsДата: Середа, 22.10.2025, 14:36 | Повідомлення # 2
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Я робив повне переоформлення в Одесі три тижні тому, тому інформація свіжа. Ціни дуже відрізняються, але я вибрав компанію, яка реально тримає адекватний баланс ціна/якість. Наприклад, базові сертифікати обійшлися в 3200–3600 грн за кожен, послужна книжка — 1800 грн, медкомісія — 1500 грн. За весь пакет заплатив близько 16 тисяч, і це вже з урахуванням супроводу та реєстрації в державному реєстрі. Якщо цікавлять ціни на сертифікати моряка в Одесі https://morpost.com/morski-sertifikati/ то раджу не гнатись за найдешевшим — я сам ледь не натрапив на контору, яка робить “типу” сертифікати без внесення в базу. Завжди перевіряй, чи є QR-код, чи підтверджуються дані в електронному реєстрі.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz