ГлавнаяФорум

| RSSП'ятница, 07.11.2025, 09:27
[ · Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сумніви щодо безпечності видалення каталізатора
HzBoyДата: Неділя, 05.10.2025, 16:45 | Повідомлення # 1
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Привіт усім! Я трохи переживаю через видалення каталізатора, бо чув різні історії. Хтось може розповісти, як обирали СТО у Києві і на що звертали увагу, щоб потім не виникли проблеми з двигуном чи електронікою? Було б круто почути живі приклади, бо я хочу підійти до цього максимально безпечно.
la2217596Дата: Середа, 08.10.2025, 11:49 | Повідомлення # 2
Репутація:  ±
Статус: Поза мережею
Маю стареньке авто, яке вже кілька разів рятували на СТО Clean-kat. Востаннє приїхав із проблемою вихлопу, думав, що треба міняти половину системи. Хлопці зробили безкоштовну діагностику у Києві, швидко визначили, що каталізатор забитий і його краще видалити. Пошукав ціни в інтернеті — і справді, у Clean-kat найдешевше, ще й гарантію дають. Видалити каталізатор Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/  зробили за кілька годин, без черг і нервів. Відчуття після ремонту — як нове авто, мотор працює рівно, витрата бензину стала меншою. Ціную, що майстри не намагаються "продати" зайві послуги, а реально вирішують проблему. Це СТО з багаторічним досвідом, де головне — якість і довіра.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Всі права захищені, при будь-якому використанні ресурсів сайту ссилка на сайт обов'язкова. © 2007-2009Використовуються технології uCoz