Завдання з ЯДС
|
|
Лина | Дата: Неділя, 29.09.2024, 16:28 | Повідомлення # 1 | Группа: Користувач | Як вважаєте, чи може бути неправильна відповідь із ЯДС? Тобто, за матеріалом підручника потрібно висловити своє ставлення до певних природних явищ. Ми все написали, але у мене виникають сумніви у правильності. | | |
|
Medved | Дата: Неділя, 29.09.2024, 16:31 | Повідомлення # 2 | Группа: Користувач | Якщо висловити потрібно власну думку, то я думаю, що відповідь буде правильною. Хоча є такі вчителі, що вважають, що правильно тільки так, як вони думають. Так що навіть не знаю, що вам сказати) | | |
|
Chek | Дата: Неділя, 29.09.2024, 16:42 | Повідомлення # 3 | Группа: Користувач | Ну все ж таки ЯДС це не математика. Але відповіді мають бути точними. Щоб бути впевненими в тому, що ви відповіли правильно, можете подивитися відповіді, для 4 класу Я досліджую світ, автора Гільберг вони тут https://11gdz.com.ua/4-klas....rg.html . Хоча відповідь може бути повною, із якимись додатковими фактами. Вчителі дуже люблять, коли учні працюють додатково. | | |
|
danilenkoiw780 | Дата: Четверг, 24.10.2024, 13:02 | Повідомлення # 4 | Группа: Користувач | Коли завдання з "ЯДС" (Я досліджую світ) передбачає висловлення власного ставлення до природних явищ, важливо пам'ятати, що в таких випадках немає єдиної правильної або неправильної відповіді. Це завдання, перш за все, спрямоване на розвиток критичного мислення та індивідуальної оцінки навколишнього середовища. Головне — обґрунтувати свою думку на основі знань з підручника і реального досвіду. Якщо ви та ваша дитина висловили свою точку зору і підкріпили її фактами або прикладами з життя, то це буде вірним підходом до завдання. У таких вправах оцінюється не стільки "правильність" відповіді, скільки її логічність та здатність аналізувати природні явища. | | |
|