|
Метали
|
|
| olpastusok | Дата: Понеділок, 17.11.2025, 20:25 | Повідомлення # 1 | | Группа: Користувач | Підкажіть компанію ,яка займається продажем металів вищої якості. Звичайно, мають бути відповідні документи для підтвердження цього. Також важливо, щоб на сайті був повний опис металу із зазначенням відсотків домішок. | | |
|
| sergeyykott | Дата: Понеділок, 17.11.2025, 20:30 | Повідомлення # 2 | | Группа: Користувач | Якісні метали із всіма необхідними документами, що підтверджують якість та дотримання норм при виробництві, ви можете замовити у компанії 24 Елемент https://24element.com.ua/ . Магазин має кілька складів по Україні, це гарантує швидку доставку та комплектацію вашого замовлення. На сайті можна поспілкуватися із менеджерами, які прекрасно орієнтуються в тому, що продають. Мені цей магазин підказав друг. | | |
|
| olpastusok | Дата: Понеділок, 17.11.2025, 20:44 | Повідомлення # 3 | | Группа: Користувач | Ще подивлюся, що у них із цінами. Бо за моїми останніми спостереженнями, ціни на метал піднімаються мінімум один раз у місяць. І таке підняття доволі таки помітне. Так що цей нюанс мене також цікавить. | | |
|
| nekagaxut069 | Дата: Середа, 03.12.2025, 10:31 | Повідомлення # 4 | Группа: Користувач | Мені було цікаво дякую
. | | |
|